Slim
Fit

Penurunan berat badan untuk lelaki

pendekatan menyeluruh untuk pembakaran lemak secara drastik:

  li
 • Kesan pembakaran lemak yang kuat
 • li
 • Gabungan bahan-bahan unik yang tidak dapat ditandingi
 • li
 • metabolisme 4 kali lebih cepat!

harga lama: 358 myr

harga baru: 179 myr

Mengapa lelaki mengalami LEBIH BANYAK MASALAH untuk menurunkan berat badan daripada wanita?

Lemak viseral atau lemak "lelaki" ialah penyimpanan lemak di sekitar organ-organ penting yang terletak di bahagian toraks, abdomen dan pelvis. Lelaki SAHAJA yang mendapat lemak ini dan ia menandakan bahaya besar kepada kesihatan. Amaran: berat badan normal tidak menjamin ketiadaan lemak viseral.

Ia adalah satu fakta yang telah terbukti bahawa 98% lelaki mempunyai lemak viseral!

fat

Lemak ini TIDAK BOLEH disingkirkan dengan kaedah biasa!

Prinsip asas mengenai kaedah penurunan berat badan biasa adalah kemampuannya untuk membakar hanya lemak subkutaneus dan selulit.
Lazimnya, ia hanya memberi kesan pada badan wanita.

Bagi kaum lelaki, kaedah tersebut adalah TIDAK BERGUNA.

Apakah risikonya

jika anda tidak melawan lemak lelaki?

li
gangguan sistem kardiovaskular;
li
tumor dan pertumbuhan yang tidak normal;
li
gangguan hormon dan halangan fungsi seksual;
li
diabetes jenis II;
li
gangguan psikologi: kemurungan,rasa rendah diri, rasa tidak puas hati dengan diri sendiri dan kehidupan anda;
li
penyakit pernafasan;
dec

BAKAR LEMAK LELAKI DENGAN BETUL!

Mengapa minuman Slim Fit?

minuman Slim Fit: pendekatan menyeluruh

untuk membakar lemak secara DRASTIK:

4 sebab untuk membeli Slim Fit:

Pandangan pakar mengenai

Slim Fit

Lelaki tidak menyedari tentang bahaya tersembunyi lemak viseral. Walau bagaimanapun, lemak yang termendap pada dinding saluran darah dan organ-organ dalaman, menyebabkan penyakit yang dahsyat, yang mana adalah lebih mudah untuk dicegah daripada diubati.

Dalam usaha untuk menghapuskan lemak yang berlebihan daripada badan, saya mengesyorkan minuman Slim Fit, yang dihasilkan daripada biji kopi hijau, yang khusus untuk lelaki.

Disyorkan
sign

Hasil sebenar dicapai dengan

Slim Fit

 • slide sebelum / selepas
  Saya sentiasa inginkan bentuk badan yang atletik. Oleh itu, saya asyik mengurung diri di gimnasium selama berjam-jam, dan membelanjakan wang yang banyak untuk membeli pemakanan khas untuk bersukan. Akibatnya, saya menjadi besar dan kuat, namun saya masih tidak dapat mencapai bentuk otot yang saya inginkan. Seorang jurulatih yang baik daripada gim kami memberitahu saya tentang minuman Slim Fit, yang dihasilkan daripada biji kopi hijau. Kesannya tidak boleh dibandingkan dengan mana-mana pembakar lemak yang popular. Dalam masa sebulan, saya telah "mencairkan" 3 kg lemak tetapi berjaya mengekalkan semua jisim otot saya. Dalam 2 hari, gambar-gambar "abs" saya di Instagram mendapat 1500 sukaan! Itulah sukses!
  Khai, 25 tahun
 • slide sebelum / selepas
  Saya tidak pernah bimbang tentang berat badan saya, dan saya fikir yang semua isu tentang lebihan lemak ini adalah topik untuk "gadis" saja. Saya bukanlah seorang atlet untuk mempunyai kesemua "6-packs" pada perut saya! Perut saya bukanlah satu masalah bagi saya, saya makan apa yang saya nak dan seberapa banyak yang saya mahu. Hasilnya, ia berakhir dengan pemeriksaan perubatan rutin apabila saya telah didiagnosis dengan masalah pra-diabetes yang disebabkan oleh obesiti. Saya terpaksa cepat-cepat menurunkan berat dengan meminum Slim Fit. Selepas saya berjaya hilangkan 20 kilogram, saya sedar betapa pentingnya untuk mempunyai badan yang sihat dan kuat! Percayalah, wanita akan lebih menghargainya daripada apa yang anda fikir!
  Adam, 34 tahun
 • slide sebelum / selepas
  Isteri saya amat berminat dengan pemakanan sihat dan sukan sedangkan saya sebaliknya. Saya akan jadi gila setiap kali dia menyuruh saya berdiet atau memaksa saya pergi ke gim. Saya sememangnya ingin menjadi cergas, tapi bukan dengan cara itu! Apabila saya terjumpa minuman Slim Fit, saya terus memesannya tanpa berfikir dua kali. Saya hilang 12 kg dalam 2 bulan. Isteri saya tidak percaya. Gembira kerana ini adalah untuk kaum lelaki sahaja! Biarkan dia meneruskan pelan diet gila dia itu. Saya tidak memerlukannya lagi.
  Amir, 46 tahun
dec

Slim Fit

mencairkan lebihan lemak itu!

harga lama: 358 myr

harga baru: 179 myr

prod

Galaxy Trade LTD

16 George street, London, UK. skype: Galaxy-trade, email: Galaxy-trade2000@gmail.com